Blog posts

SANTORINI: 134 eura povratne iz Zagreba! Lude prilike na jesen!

SANTORINI: 134 eura povratne iz Zagreba! Lude prilike na jesen!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati! Nakon onih divnih proljetnih prilika (nažalost – rasprodano!) došao je red i na jesenske termina za Santorini s polaskom iz Zagreba. Također sam si dao u truda i za vas izdvojio samo one najbolje (tj. s minimalnim presjedanjem).

Kad je u pitanju smještaj proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu. Spmenut ću vam da su cijene u listopadu (smještaj, izmajmljivanje kvadova, ali i sve ostalo) već značajno povoljnije nego ‘u sezoni’ – otok i dalje jednako privlačan, može se kupati, na sve izlete, a uz to i nema gužvi. Evo i najboljih termina (leti se kompanijom Aegean, a na putu do ovog divnog otoka (i u povratku) imate tek kratko stajanje u Ateni od svega 1h:

Ako ste u potrazi za idealnom karticom za putovanja (dizanje na bankomatima i plaćanje na POS uređajima u inozemstvu bez provizija) Revolut MasterCard kartica bez mjesečne naknade je pravo rješenje!

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Booking.com

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam bio na Santoriniju rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo par mojih fotki sa Santorinija…

About the author