fbpx
Image Alt

Blog

Ryanair akcija: “Od samo 16 eura povratne iz Zagreba i Zadra”

Jeste li ovih dana uspjeli uloviti povoljne karte za neku od destinacije? Nema veze ako niste – jer Ryanair je danas objavio novu akciju za letove u studenom, koja traje danas do ponoći. Nego, pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Kao što možete vidjeti u nastavku karte po promo cijenama možete kupovati danas do ponoći 15.10.2021., za razdoblje putovanja kroz mjesec studeni (1.11. – 30.11.2021.). Iz Zagreba možete bookirati čak 17 destinacija, a iz Zadra su na izbor čak 32 destinacije (do kraja listopada):

A sada trk na stranice kompanije Ryanair, poigrajte se i iskombinirajte nešto! Ne zaboravite da možete i kombinirati letove s linijama koje ne voze direktno iz Zagreba – jer i iz drugih gradova su snižene cijene). Ryanair je zračni prijevoznik koji obavlja više od 1600 dnevnih letova iz 72 baze, povezujući 189 destinacija u 30 zemalja i upravljajući flotom od više od 300 novih zrakoplova Boeing 737-800.

Newsletter:

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
A za više fotki i zanimljivih priča s mojih putovanja zapratite @idemo_putovati.

Bengeri podcast