MILANO: Od samo 16 eura povratne karte iz Zagreba! Super prilike!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. U nastavku donosim trenutno najpovoljnije prilike iz Zagreba za Milano (Bergamo). Ne zaboravite koliko dobrih prilika za druge destinacije ima iz Bergamo aeordroma pa se svašta može iskombinirati. Vjerujem da bi mnogima mogli odgovarati ovi termini. Za najpovoljniji smještaj bacite oko na specijalne Booking ponude u ovim terminima. A ovo su samo neki od njih:  
Povoljnih prilika iz Zagreb ima još, sve termine letova provjerite ovdje. Karte možete pretraživati, ali i kupovati na direktno na stranicama kompanije Ryanair.

Bengeri podcast

Smještaj

Izuzetno povoljne cijene hotela u Italiji, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći na ovdje.

Booking.com

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

[mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0px” item_padding_769_1024=”0 17% 10px 0″ item_padding_681_768=”0 0 15px 0″ item_padding_680=”0 0 20px 0″][vc_empty_space height=”2px”][vc_aweber list=”2021347″ width=”300px” height=”280px” padding=”1px” email_validation_msg=”Molim unesite ispravnu email adresu.” error_message=”Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.” success_message=”Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!”][vc_aweber_name_field placeholder=”Vaše ime…” width=”100%”][vc_aweber_email_field placeholder=”Vaš email…” width=”100%”][vc_aweber_submit_button text=”Pošalji” type=”navy” size=”big” width=”100px” text_color=”#ffffff” el_class=”primary-color”][/vc_aweber][/mkdf_elements_holder_item]

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!