KENIJA: 276 eura povratne za Nairobi! Puno termina za putovanje u 2024. godini!

Ima li zainteresiranih za putovanje u Keniju 2024. godine? Upravo je iskočilo zaista puno termina po super cijenama iduće godine, idealna je to prilika da otpujute u Nairobi i doživite safari u Keniji. A možda vas zanima volontirajte u Africi, donosim i te informacije.


Pratimo li se mi na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu se ekipe putnika u Viber zajednici.


Neki me još nakon što poslušaju epizodu podcasta iz Malog doma pitaju za povoljne prilike za putovanje u Keniju . Listen on Apple Podcasts

Upravo je iskočilo više vrlo dobrih prilika za jeftin let za Nairobi kroz 2024. godinu s polaskom iz Budimpešte (ako ćete do tamo autom evo kako do povoljnog parkinga s free transferom do terminala):

> Od trenutka objave – 14.11. – CIJENE LETOVA SU PORASLE!

Ima zaista puno mogućnosti za putovanje u Keniju 2024. godine, igrajte se s datumima i kombinirajte. Ostale termine pretražujte ovdje. A evo i najpovoljnijih termina za Nairobi s polaskom iz Zagreba.


Za vizu za Keniju aplicirajte na službenim stranicama – evisa.go.ke / Prvo će vas tražiti da se registrirate na kenijski sustav e-građani, nakon toga, kada dobijete username i password moći ćete aplicirati za e-vizu za Keniju. Cijeli proces uzet će vam 20-30 minuta. Od dokumenata pripremite;

  • fotografiju putovnice u .jpg
    • Passport Bio-Data Page i Passport Front Cover :)
  • fotografiju lica u .jpg
  • avio kartu (u .jpg formatu)
  • rezervaciju hotela (u .jpg)
  • i karticu za plaćanje 55 USD

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Smještaj u Keniji

Recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje.

Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!