#01 Ivan Vuković – javljanje iz Malog doma u Africi

U prvoj epizodi podcasta ugostio sam svog dragog prijatelja Ivana Vukovića – Vuku iz Dubrovnika. Sasvim slučajno upoznali smo se na jednoj filipinskoj plaži početkom 2016. godine. Iako je do sada posjetio impresivne 123 zemlje, Ivan ne ganja brojke, mnoge je zemlje posjetio više puta, a u Africi – kako sam kaže – svaki put ostavi pola srca!

Ivan se trenutno nalazi u sirotištu Mali dom u Keniji u kojem je prvi put volontirao 2013. godine te mu se od tada redovito vraća. Sada, početkom 2021., tamo je po peti put. Mnogo se toga promijenilo od prvog dolaska te sam nazvao Ivana kako bismo pričali upravo o Malom domu, djeci kojoj pomaže, što ih veseli, što im nedostaje, kako im pomoći, afričkoj realnosti, trenutnoj situaciji u Africi, ali i o tome kako se putuje u vrijeme epidemije korona virusa.

Nisam slučajno upravo Ivana odabrao za premijernu epizodu ‘Bengeri podcasta’, vjerujem da će i za mnoge od vas njegova priča biti inspirativna.

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Podrži Bengeri podcast

Ovaj podcast i ostale projekte možete podržati na Patreon platformi!

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, na blogu i društvenim mrežama.

Ivan Bengeri intenzivno putuje od 2013. godine, piše o tome na blogu www.bengeri.com te društvenim mrežama, gdje i redovito objavljuje povoljne prilike za putovanja. Sada svoju strast za putovanjima, istraživanjem i razumijevanjem svijeta donosi i na podcast platformu. Od intervjua sa zanimljivim putnicima do konkretnih savjeta i priča o putovanjima, kulturama, ljudima i stvarima koje pronalazimo širom svijeta koje život čine ispunjenijim.

Scroll to Top