FILIPINI: Iz Zagreba! Najpovoljnije aviokarte – proljeće i jesen 2024.!

Putovanje na Filipine u vlastitom aranžmanu tijekom proljeća ili jeseni 2024. godine? Evo vrlo dobrih prilika iz Zagreba!


Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Kodove za popust pri rezervaciji smještaja pronađite u Viber zajednici.


Nakon što, obzirom koliko dana imate na raspolaganju za putovanje na Filipine, definirate koje otoke i mjesta želite posjetiti (za lokalne letove koristite kompaniju Cebu Pacific) dio smještaja možete rezervirati na Booking stranici (a dio, naravno, možete i ‘u hodu’, tijekom putovanja).

Evo trenutno najpovoljnijih aviokarata za Manilu i Cebu s polaskom iz Zagreba. Ovi letovi su kompanijom Turkish Airlines.

Koji termin vam najbolje odgovara?

Ostale termine povoljnih aviokarata za putovanje na Filipine iz Hrvatske pretražujte ovdje.

Kad sam prvi puta otišao na Filipine nisam imao poseban plan, nakon Manile odlučio sam otići na Boracay, a ostalo kako bude. Tako je i bilo. Boracay je predivan otok, a White Beach meni jedna od najljepših plaža na kojoj sam bio. Pijesak je božanstven!


Ima više termina različitog trajanja pa možete birati želite li uživati i odmor provesti samo na Boracayu ili želite posjetiti još neki otok. Kako je Boracay izuzetno malen otok – nema ni aerodroma već postoje dva na obližnjem otoku – Kalibo i Caticlan, koji je odmah do otoka Boracaya (te su zato letovi do njega skuplji, od Kaliba do Boracaya je 1,5 h vožnje kombijem). Sve je to uhodano odmah pri izlasku s oba aerodroma lako ćete dogovoriti prijevoz.

Od ostalih otoka posjetio sam Palawan, Cebu, Bantayan, Bohol… Za sve informacije i preporuke slobodno me kontaktirate, ipak sam na Filipinima bio tri puta.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Smještaj

Iako možete tražiti letove za druge otoke odmah po sljetanju u Manilu (lokalna kompanija Air Pacific), ako se odlučite zadržati u Manili ne preporučujem da to bude više od 2-3 dana. Odlučite li se na to Makati je dobro područje za potražiti smještaj. Booking.com

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!