LAST MINUTE: Povoljan termin za New York u veljači!

Gledao sam malo letove za New York iz obližnjih aerodroma pa sam na letio na ovaj termin koji uopće nije loš. Leti se iz Beograda:

Budući da su mi neki sugerirali da ih zanimaju letovi isključivo iz Zagreba, evo trenutno najpovoljnije opcije, a bez da put traje dan i pol (ima i tih, ali mislim da se za par eura više bolje isplati ovo):

Smještaj u New Yorku:

Iskoristite 30 USD popusta na Airbnb!

Sve popularnija platforma vas povezuje s privatnim iznajmljivačima širom svijeta. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 30 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Naravno, imate li sobu, stan, apartman ili kuću možete se prijaviti kao iznajmljivač te tako popuniti kućni budžet. Registrirajte se odmah!

HotelsCombined: Za smještaj u New Yorku također preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno!) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City, a na vama je da se odlučite izmežu ponude na Airbnb-u ili HotelsCombined.

Newsletter

Za sve informacije oko vize pročitajte tekst koji sam objavio neki dan. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

To svakako preporučujem, jer će oni upisani na newsletter prvi dobivati ovakve ponude (prije objave na Facebook stranici i webu).

Scroll to Top