Povratna karta za Filipine – samo 418 eura (+ jednodnevno razgledavanje Pekinga)!

Krajem godine provedite se ludo na Filipinima! Odletite kompanijom Air China iz Beča do Manile (povratak u Ljubljanu), a na putu do Filipina dan u Pekingu iskoristite za posjet Kineskom zidu, razgledavanje Zabranjenog grada, izvrstan sladoled od zelenog čaja u ulici Wangfujing i, naravno, pekinšku patku!

Oni upisani u newsletter (upiši se!) dobit će i kontakt mobitel vodiča (osobno provjeren!) koji će vas za sitnu lovu provesti Pekingom ili svojim automobilom odvesti do Kineskog zida (dio zatvoren za javnost koji ne pohode horde turista)! Uz to, točno ću vam reći na kojim to bankomatima nikako ne smijete podizati novac jer – zamislite – u Pekingu krivotvorene novčanice ‘vrebaju’ i iz bankomata!

A kad smo kod Filipina rado ću vam pomoći oko planiranja puta i preporučiti mjesta koja bi trebalo posjetiti!

BEČ – MANILA – LJUBLJANA! > 418 eura!

Karte kupujte preko Vayame, a ovo su neki od povoljnih termina koje morate upisati:

Kao što vidite, bitno je letjeti ponedjeljkom (u oba smjera), a u istim terminima možete letjeti LJUBLJANA – MANILA – GRAZ za 440 eura!

Smještaj na Filipinima:

  • Agoda – Nanese li vas put na Filipine Agoda.com je, kada je smještaj u pitanju, stranica koja će vam biti od velike koristi. U bazi imaju najširu ponudu hotela u Aziji po najboljim cijenama!
  • Booking – Pruža mnoge opcije smještaja (hoteli i hosteli) širom svijeta pa atraktivnim cijenama. Vrlo jednostavno sučelje i mogućnost otkazivanja rezervacija samo 24 sata prije termina čine Booking.com izuzetno popularnim.

  • Airbnb – Sve popularnija platforma vas povezuje s privatnim iznajmljivačima širom svijeta. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 25 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Naravno, imate li sobu, stan, apartman ili kuću možete se prijaviti kao iznajmljivač te tako popuniti kućni budžet.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!