POSAO IZ SNOVA: Plaća 10.000 dolara, putujete svijetom – i možete povesti još nekog!

Čini se da posao iz snova zaista postoji! Thirdhome – ekskluzivni privatni klub za boravak u luksuznim vilama treba nekog tko bi putovao svijetom, pri tom boravio u više milijuna dolara vrijednim vilama u različitim krajevima svijeta.

Tvtka će platiti 10.000 dolara na mjesec, plus putni troškovi, za tri mjeseca rada, što je ukupno 30.000 dolara za čisti hedonizam kakvog si malo tko može priuštiti.

Naravno, da uz blagodati života na visokoj nozi dolaze i neke obveze. Thirdhome od kandidata traži znanje engleskog jezika, a svoja će iskustva sa svijetom dijeliti putem bloga i društvenih mreža. Potrebno je iskustvo na tom polju te lijepo izražavanje u formi bloga, fotografije i videa.

Od ostalih zahtjeva za prijavu valja istaknuti da je potrebna, naravno, putovnica, vozačka dozvola i ne smijete biti kažnjavani. Prijaviti se mogu sve osove starije od 18 godina, neovisno iz koje zemlje dolaze.

A kako se slučajno ne bi osjećali usamljeni u ta tri mjeseca kompanija je odlučila da možete povesti još nekog, no njegovi putni troškovi neće biti pokriveni.

Detaljan opis posla i kako se prijaviti pročitajte ovdje. I požurite, jer rok za prijavu ističe sutra, 30. ožujka.

> Pretraži najpovoljniji smještaj bilo gdje u svijetu!

Kako vam slične informacije, ali i povoljni letovi koje tražim, ubuduće ne bi promakli upišite se na moj newsletter:

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!