NEW YORK: Od 332 eura povratne karte iz Splita! Proljetni termini!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati. I ove je godine iskočilo par izuzetno povoljnih proljetnih termina za New York iz Splita. Većinom su presjedanja u Kopenhagenu su izuzetno kratka (trudio sam se odabrati takva) te ćete brzo stići do NYC. Smještaj u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Ako odgovaraju datumi – požurite, jer ove cijene neće dugo ostati ovakve:

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb! Booking.com
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Bengeri podcast

Scroll to Top