NEW YORK: Još nije kasno za Božić u NYC! Letovi iz Zagreba!

Pogledao sam ima li kakvih zanimlijvih termina u vrijeme Božića za New York iz Zagreba. Moram priznati da je i bolje nego što sam očekivao. Cijene, obzirom na vrijeme putovanja, a i povezanost – uopće nisu loši:

Ove termine možete i kupovati u obliku paketa pa ćete tako jednim plaćanjem kupiti avionske karte (sa svim taksama) i smještaj preko Expedia stranice:

> Kupnja Paketa (letovi + smještaj) za NYC!

Klikom na gornji link u rubrike termina letova upisat ćete neke od gore predloženih termina koji vam najbolje odgovaraju, broj putnika, za polazište Zagreb, destinaciju Manhattan (npr. da budete sigurni da će vam tražilica izbaciti samo hotele tamo). U prvom koraku odabirete smještaj koji najbolje odgovara vašem budžetu i potrebama, a u nastavku letove. Sve je vrlo jednostavno i ‘vodi’ vas, a zadnji korak je, naravno, plaćanje – jednom transakcijom letove i smještaj!

[ssba-buttons]

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Odlučite li se za neki od ovih termina letova posebno za smještaj (ako nemate nikoga u SAD) vam preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na HotelsCombined, tražilici Trivago ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb!

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! :P

Moj smještaj u New Yorku

Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno! Ali možete i pročitati i recenzije) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City.

Zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Newsletter

Za sve informacije oko vize pročitajte tekst koji sam objavio nedavno. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Scroll to Top