MALDIVI: Samo 449 eura u siječnju!

Pronašao sam jednu zgodnu priliku za Maldive sredinom siječnja 2018. godine. Let je iz Venecije (ako ćete ići autom tjedan dana parkinga odmah do aerodroma preko stranice ParkVia neće vas doći više od 40 eura:

 

> PAKET (smještaj i let) od 565 EUR

Pripremio sam i pakete smještaja za one koji žele u jednom koraku kupiti let i odabrati smještaj – te sve rješiti jednim plaćanjem. Ako stranica ne ‘ulovi’ dobro datume putovanja samo ih upišite ove gornje jer to je najjeftiniji termin (također za polazak stavite Veneciju, a za odredište Maldive. Nakon toga prvi korak je odabir smještaja, neke od najjpovoljnijih prilika izdvojio sam u nastavku (ne smetnite s uma da su u ovoj cijenu uz smještaj uključeni i letovi):

[ssba-buttons]

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i na Trivago.

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Scroll to Top