NEW YORK: 358 eura povratne karte! Izvrsne prilike iz Budimpešte!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati! Trebaš popust na idući smještaj? Pridruži se  ekipi putnika u Viber zajednici.

Nego, ima li zainteresiranih za putovanje u New York u 2024. godini?

Iskočilo je nekoliko vrlo dobrih prilika za putovanje u New York u siječnju i veljači 2024. godine iz Budimpešte (povoljan parking u blizini aerodroma).

Smještaj u ovim terminima možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Evo spomenutih termina za New York (sada kada za hrvatske državljane više ne trebaju vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD), iskoristite prilike:

Ovo su samo neki od termina, ostale pretražujte ovdje.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu. Booking.com

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Scroll to Top