Ne propustite večeras igrani film ‘Put’ (Camino de Santiago) na HTV2!

Kao što sam već najavio, večeras ne propustite pravi šlag na tortu za kraj ovog – #ostasnidoma – uskrsnog vikenda; igrani film ‘Put’ prikazuje se na HTV2 u 21:00 (ponedjeljak, 13.4.2020.). Upozoravam vas – u mnogima će se nakon odgledanog filma probuditi neopisiva želja da jednom i sami krenu tim putem!

Martin Sheen glumi Toma, američkog liječnika koji dolazi u St. Jean Pied de Port u Francuskoj po posmrtne ostatke svog sina (Emilio Estevez) poginulog u Pirinejima u oluji na putu sv. Jakova. Umjesto da se vrati kući, Tom odlučuje krenuti na povijesno hodočašće kako bi ispunio sinovljevu želju da dovrši putovanje.

No Tom ne zna kakav će dubok učinak ovo putovanje ostaviti na njega i njegov život pod „staklenim zvonom“ u Kaliforniji. Neiskusni planinar Tom ubrzo shvati da nije sam na ovom putu. Upoznaje hodočasnike iz svih krajeva svijeta, od kojih svaki ima svoje probleme i traži viši smisao svog života.

Za sve koje zanima više o sve popularnijem hodočašću, koje sam i ja propješačio 2018. godine, odučio sam svoje predavanje i neki dan održan panel s drugim hodočasnicima postaviti na moj YouTube kanal kako bi ostali trajno dostupni svim budućim peregrinama i peregrinosima. Predavanje je online, a panel će biti dostupan tijekom sutrašnjeg dana. Oni koje zanima kako je izgledao dan za danom (krajolici, priče, ljudi…) za vrijeme mog Camina bacite pogled ovdje.

Buen Camino! ❤️

Scroll to Top