Blog posts

NAPULJ: 42 eura povratne u top terminu u 2020.! Iz Hrvatske!

NAPULJ: 42 eura povratne u top terminu u 2020.! Iz Hrvatske!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Iskočio je izvrstan termin iz Splita za one koji već sada mogu rezervirati za putovanje onaj tjedan pun praznika u lipnju. Prilika je to da posjetite grad u kojem je ‘izumljena’ pizza, (ja sam najbolju ikada jeo baš u Napulju u Pizzeriji ‘Sorbillo’). Uz Napulj i Pompeje divna je prilika ovo za posjetiti otok Capri i Amalfijsku obalu.  Smještaj u ovim terminima možete rezervirati ovdje. Požurite, ova cijena vas neće dugo čekati:

 

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Smještaj u Napulju

Moja je preporuka malen boutique hotel s tek nekoliko soba u samom srcu stare jezgre grada: Sotto Le Stelle.  (vrlo blizu je i Pizzerija Sorbillo, na 5 min laganog hoda duž ulicu – no, pripremite se da ćete za stol na ulici pred restoranom čekati i više od sat vremena. Ne brinite, cijelo iskustvo je zapravo lijepo, a pozivanje gostiju u restoran pravi doživljaj. Ostale hotele možete provjeriti i cijene usporediti na HotelsCombined tražilici.Booking.com

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author