fbpx
Image Alt

Blog

MAURICIJUS: Odlične prilike iz Zagreba u studenom! Od 520 eura povratne!

Nakon dugo vremena evo nekoliko odlilčnih prilika za Mauricijus iz Zagreba. Najpovoljniji letovi su u listopadu, a za te termine već sada možete pogledati ponude smještaja. Sretan put:
Ovo zasigurno nisu svi termini, uz malo sreće pronaći ćete još koji po sličnim cijenama ovdje. Budući se leti kompanijom Air France karte možete kupovati i direktno na njihovom webu. Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici.
Smještaj
Booking.com Za smještaj na Mauricijusu koji će zadovoljiti vaše potrebe preporučujem da pretražite i usporedite ponudu na HotelsCombined tražilici ili na Trivago. Recenzije smještaja na Mauricijusu pogledajte ovdje-
Podrži
Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!
Newsletter
Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za ovu i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast