fbpx
Image Alt

Blog

PARIZ: Samo 30 eura povratne iz Zagreba! Jesenski termini!

 

Zahvaljujući nedovanom dolasku kompanije Ryanair u Zagreb, dočekali smo i odličnu akciju za Pariz! Ako ste zainteresirani za neki od ovih termina – kupujte brzo!. Za smještaj provjerite specijalne Booking ponude za ove termine:

Termina ima još, ovo su samo neki od najpovoljnijih. Ostale termine iz Zagreba, ali i drugih hrvatskih gradova pretražujte ovdje. Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici.

Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Smještaj i savjeti

ParisPass vam omogućuje ulazak na mnoge atrakcije i muzeje u gradu. O čemu se točno radi i što je sve uključeno proučite ovdje.

Smještaj u Parizu, zajdno recenzijama hotela te preporukama što posjetiti za vrijeme vašem boravka, možete pregledati i pretraživati ovdje.

Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: