fbpx
Image Alt

Blog

MALTA: 35 eura povratne karte! Ljetni termini, letovi iz Beča!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Nakon onih nedavnih prilika iz Trsta, bacio sam oko na termine za Maltu te pronašao više njih po izuzetno zanimljivim cijenama s polaskom iz Beča. Ako ćete do aerodroma autom parking s free transferom do terminala rezervirajte ovdje – ParkVia! Smještaj možete odmah rezervirati ovdje. Odaberite termin koji vam najbolje odgovara:

Termina ima još, pretražujte ih ovdje.

Bengeri podcast

Smještaj i rent-a-car

Booking.com U ovim terminima vrlo bi bilo korisno da na Malti iznajmite automobil, a o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Ako ćete uzimati letove odvojeno što se tiče smještaja na Malti preporučujem da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!