fbpx
Image Alt

Blog

MALTA: Od 26 eura povratne karte iz Zagreba! Nova linija!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Ryanair je ovih dana najavio novu liniju iz Zagreba za Maltu na kojoj pročinje prometovati u prosincu 2021. godine. U nastavku trenutno najpovoljniji termini upravo su u prosincu i siječnju 2022. godine. Ostatak termina je nešto skuplji, ali i dalje vrlo povoljan za polazak iz Zagreba pa predlažem da ih sami pretražujete. Smještaj možete odmah rezervirati ovdje. Ugrabite prilike:

Ostale, božićne i kasnije termine u 2022. godini pretražujte ovdje. Letove možete kupovati i direktno na stranici Ryanair-a.

Bengeri podcast

Smještaj i rent-a-car

Booking.com U ovim terminima vrlo bi bilo korisno da na Malti iznajmite automobil, a o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Ako ćete uzimati letove odvojeno što se tiče smještaja na Malti preporučujem da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!