MALDIVI: Samo 265 eura povratne karte! U siječnju 2023. iz Beograda!

Što kažete na putovanje na Maldive u 2023. godini? Evo ludih cijena za polazak iz Beograda odmah početkom godine. Što se nudi od smještaja u ovim terminima bacite oko na ove Booking ponude. Kako je meni bilo na Maldivima (uz par savjeta) vidjet ćete ako bacite oko ovdje.

Ako ćete do Beograda automobilom evo kako do najpovoljnijeg parkinga u blizini aerodroma (s besplatnim transferom do terminala). Neću više duljiti, evo tih super ponuda (prva cijena je s Black Friday popustom – informacije ćete pronaći odmah nakon predloženih datuma putovanja):

Ovo su trenutno najpovoljniji termini u 2023. godini, ostale pretražujte ovdje.

Letovi su kompanijom WizzAir s presjedanjima u Abu Dhabiju. Nakon što na Skyscanneru odaberete termin ponudit će vam se opcija za kupnju preko stranice Kiwi.com. Kako je u tijeku Black Friday akcija evo aktualnih kodova kako bi vam konačna cijena bila još niža (kodove unosite prije samog plaćanja – kad odabirete hoćete li platiti karticom ili Paypal):

  • 20 eur popust na minimalnu kupnju od 200 eur – 22BF20
  • 30 eur popust na minimalnu kupnju od 300 eur – 22BF30
  • 50 eur popust na minimalnu kupnju od 500 eur – 22BF50

U ove cijene putovanja na Maldive za navedene datume uključena je manja torba do 10 kilograma težine (što vam za boravak na Maldivima može biti sasvim dovoljno). Naravno, ukoliko vam je potrebna veća prtljaga imat ćete opciju nadoplate.

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

 

Smještaj

Smještaj možete pretražiti i recenzije pročitati na Tripadvisor. Booking.com