fbpx
Image Alt

Blog

MALDIVI: 475 eura povratne karte! Letovi u studenom i prosincu!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi aktualne situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. A što kažete na Maldive krajem 2021. godine? Letovi u nastavku imaju polazak iz Beča (ako ćete to tamo autom, evo kako do najpovoljnijeg parkinga u blizini aerodroma). Za smještaj u ovim terminima već sada bacite oko na ove specijalne Booking ponude. Provjerite termine:

Ovo su trenutno najpovoljniji termini, ostale pretražujte ovdje. Naravno, pretraživati i kupovati karte možete i direktno na stranicama kompanije Etihad. Najaktualnije informacije oko situacije s covidom na Maldivima pratite ovdje. Provjerite i aktualne cijene za polaske iz Zagreba.
Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Smještaj

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i recenzije pročitati na Tripadvisor. Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!