Blog posts

LONDON: Od samo 44 eura povratne za ‘Praznik rada’! Letovi iz Zagreba, Zadra, Splita i Dubrovnika!

LONDON: Od samo 44 eura povratne za ‘Praznik rada’! Letovi iz Zagreba, Zadra, Splita i Dubrovnika!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Upravo je iskočilo nekoliko vrlo povoljnih termina za London iz Dubrovnija, Splita, Zadra i Zagreba u terminu Praznika rada 2020. godine. Za smještaj u ovim terminima bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Ulovite ove cijene:

 

Iz Dubrovnika:

Iz Splita:

Iz Zadra:

Iz Zagreba:

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Trenutno je tijeku akcija pa ćete nakon registracije, potvrde identiteta i prve uplate dobiti još dodatnih 55 kuna bonusa na vaš račun. Registrirajte se odmah!

> Letovi za London iz drugih hrvatskih gradova

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author