London temza

LONDON: 77 eura povratne karte iz Zagreba! Jesen ili zima ove, ali i početak 2021. godine!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Bacio sam oko na termine za London u drugoj polovici ove, ali i početkom 2021. godine. Cijene su zaista zanimljive za polaska iz Zagreba, a nadam se da ćemo tad već i zaboraviti na trenutno aktualni koronavirus. Za smještaj u ovim terminima odmah bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Navalite, rezervirajte svoj termin za izlet u London:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Booking.com

[ssba-buttons]

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top