Blog posts

LONDON: 77 eura povratne karte iz Zagreba! Jesen ili zima ove, ali i početak 2021. godine!

LONDON: 77 eura povratne karte iz Zagreba! Jesen ili zima ove, ali i početak 2021. godine!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Bacio sam oko na termine za London u drugoj polovici ove, ali i početkom 2021. godine. Cijene su zaista zanimljive za polaska iz Zagreba, a nadam se da ćemo tad već i zaboraviti na trenutno aktualni koronavirus. Za smještaj u ovim terminima odmah bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Navalite, rezervirajte svoj termin za izlet u London:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author