Blog posts

LONDON: 28 eura povratna! Ovo je trenutno najpovoljnija prilika iz Hrvatske!

LONDON: 28 eura povratna! Ovo je trenutno najpovoljnija prilika iz Hrvatske!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Ovaj let iz Pule trenutno je najjeftinija veza iz Hrvatske za London. Za smještaj u ovom terminu bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Požurite:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Osim što je ova debitna kartica besplatna u standardnoj verziji trenutno je u tijeku akcija pa ćete registracijom preko ovog linka nakon prve kupnje dobiti i 50 kuna bonus.

> Letovi za London iz drugih hrvatskih gradova

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author