Blog posts

LISABON: Samo 51 euro povratna! Last minute!

LISABON: Samo 51 euro povratna! Last minute!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon što sam neki dan izdvojio nekoliko povoljnih direktnih letova iz Zagreba u drugoj polovici godine, a jučer termine u lipnju iz Budiimpešte evo sada i super last minute prilika za jedan od tih termina (cijena je dodatno pala!). Let je iz Budimpešte – jeftin parking u blizini aerodroma (s besplatnim transferom do terminala) možete rezervirati na ovoj stranici. Smještaj u terminu možete rezervirati odmah – pogledajte specijalnu Booking ponudu. Prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), a druga je regularna:

 

Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici. Alternativno povoljan smještaj možete potražiti i na Trivago. Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author