Blog posts

LISABON: 56 eura povratna karta! Požurite!

LISABON: 56 eura povratna karta! Požurite!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon što sam neki dan izdvojio nekoliko povoljnih direktnih letova iz Zagreba u drugoj polovici godine evo sada znatno jeftinijih last minute prilika, no ovaj puta iz Budimpešte – jeftin parking u blizini aerodroma (s besplatnim transferom do terminala) možete rezervirati na ovoj stranici. Za smještaj u ovim terminima već sada možete škicnuti specijalnu Booking ponudu. Prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), a druga je regularna:

 

Booking.com Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici. Alternativno povoljan smještaj možete potražiti i na Trivago. Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author