fbpx
Image Alt

Blog

LISABON: Prilike iz Zagreba! 106 eura povratne!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Pratite li vi mene na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. A kad uhvatite vremena poslušajte i prvu epizodu podcasta koji sam pokrenuo ovih dana.

Što kažete na Portugal u 2021. godini? Bacio sam oko i pronašao ove termine direktnih letova na relaciji Zagreb – Lisabon tijekom travnja, svibnja i lipnja. Za smještaj u ovim terminima možete škicnuti Booking ponudu. Izvolite najpovoljnije termine koje sam pronašao:

 

 

Ne odgovara vam ni jedan od predloženih termina? Ima ih još, pretražujte ih ovdje. Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje.

 

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Smještaj

Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici.  Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje.

Booking.com

Bengeri podcast

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: