KINA: Povratne za Peking iz Zagreba samo 397 eura povratne!

Pronašao sam nekoliko odličnih termina za Kinu iz Zagreba, a ako slučajno niste od onih kojima je Kina tiha patnja ja ću vam dati nekoliko ideja zašto biste trebali razmotriti ovu prigodu da odletite put Pekinga (za početak)!

U Pekingu možete posjetiti Zabranjeni grad, prošetati Kineskim zidom, a nakon toga pojesti pekinšku patku te se zasladiti izvrsnim sladoledom od zelenog čaja. Kada doživite grad vrijeme je da se brzim kineskim vlakom uputite do Xiana te razgledate terakota ratnike, a zatim produžite i do Šangaja, kako bi doživjeli dašak zapada na samom kraju Azije!

kina

Dovoljno dobrih razloga za posjetiti Kinu, zar ne? Ovo su najpovoljniji termini povratnih letova iz Zagreba:

Smještaj

Za smještaj u Kini preporučujem da potražite i cijene usporedite na HotelsCombined tražilici. Alternativno smještaj možete pretraživati na Trivago.

Newsletter

Oni upisani u newsletter dobit će i kontakt mobitel vodiča (osobno provjeren!) koji će vas za sitnu lovu provesti Pekingom ili svojim automobilom odvesti do Kineskog zida (dio zatvoren za javnost koji ne pohode horde turista)! Uz to, točno ću vam reći na kojim to bankomatima nikako ne smijete podizati novac jer – zamislite – u Pekingu krivotvorene novčanice ‘vrebaju’ i iz bankomata!

[Adsense-A]

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!