Blog posts

ISLAND: 82 eura povratna karte! Početak ljeta!

ISLAND: 82 eura povratna karte! Početak ljeta!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Danas po odličnim cijenama možete kupovati aviokarte za Island za termine svibanj / lipanj! Letovi su iz Budimpešte! Navalite i požurite jer nema još puno karata po ovim cijenama (prva vrijedi za članove WizzCluba – mjesečna članarina iznosi 30 eura, a druga je regularna). A svakako provjerite i specijalnu Booking ponudu za ove termine (samo ih ukucajte na linku):

 


Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Samo upišite gore spomenute datume te pri odabiru letova pazite da kliknete na one kompanijom WizzAir. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

O cijenama najma vozila na Islandu informirajte se ovdje.

Smještaj na Islandu

Ako se odlučite za kupnju karata odvojeno preporučujem da za smještaj na Islandu proučite ponudu na HotelsCombined za tražene termine. Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago. Recenzije i fotografije korisnika smještaja pogledajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične ponude ne bi promakle – upište se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

 Naruči odmah!

About the author