fbpx
Image Alt

Blog

FILIPINI: 387 eura povratne karte! Prilike početkom 2022. godine!

Znam da je izlet i putovanje na Filipine na listi mnogih pa evo napokon više dobrih prilika početkom 2022. godine. Ovi letovi su iz Beča (povoljan parking u blizini aerodroma pronađite ovdje). Nakon što definirate koje otoke i mjesta želite posjetiti dio smještaja možete rezervirati na Booking stranici (a dio, naravno, možete i tamo u hodu). Evo trenutno najpovoljnijih termina (kompanija Etihad) različitog trajanja, ovisno o vremenu kojeg imate na raspolaganju:
Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Kad sam prvi puta otišao na Filipine nisam imao poseban plan, nakon Manile odlučio sam otići na Boracay, a ostalo kako bude. Tako je i bilo. Boracay je predivan otok, a White Beach meni jedna od najljepših plaža na kojoj sam bio. Pijesak je božanstven! Ima više termina različitog trajanja pa možete birati želite li uživati i odmor provesti samo na Boracayu ili želite posjetiti još neki otok. Kako je Boracay izuzetno malen otok – nema ni aerodroma već postoje dva na obližnjem otoku – Kalibo i Caticlan, koji je odmah do otoka Boracaya (te su zato letovi do njega skuplji, od Kaliba do Boracaya je 1,5 h vožnje kombijem). Sve je to uhodano odmah pri izlasku s oba aerodroma lako ćete dogovoriti prijevoz. Od ostalih otoka posjetio sam Palawan, Cebu, Bantayan, Bohol… Za sve informacije i preporuke slobodno me kontaktirajte, ipak sam na Filipinima bio tri puta.
Smještaj
Iako možete tražiti letove za druge otoke odmah po sljetanju u Manilu (lokalna kompanija Air Pacific), ako se odlučite zadržati u Manili ne preporučujem da to bude više od 2-3 dana. Odlučite li se na to Makati je dobro područje za potražiti smještaj. Booking.com
Newsletter
Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za ovu i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast