Blog posts

Click2Sell Affiliate program

Internet Marketing

Click2Sell je servis vrlo sličan Clickbanku jer se i ovdje radi većinom o digitalnim proizvodima. Kompanija obavlja sve vezano uz naplatu te “isporuku” proizvoda.

Registracija, kako za prodavača tako i za Click2Sell posrednika (affiliate), je potpuno besplatna, a broj prodanih komada nije ograničen. Kao što smo spomenuli, Click2Sell obavlja naplatu putem kreditnih kartica ili PayPala te se nakon zaprimljene uplate kupljeni proizvod instantno dostavlja kupcu (obično se radi o linku za download knjige ili programa).

Provizija do 95% !

Budući da se na Click2Sell prodaju digitalni proizvodi te su stoga i troškovi prodavača izuzetno niski maksimalni iznos provizije iznosi do 95% cijene proizvoda, što je više od provizija na ClickBanku. Upravo je Click2Sell zbog izrazito visokih provizija izuzetno interesantan affiliate promotorima koji bez vlastitog proizvoda kvalitetnom kampanjom mogu zaraditi solidne iznose.

Isplata moguća putem Moneybooker računa

Isplata čekom nije moguća, no ljudima s našeg područja posebno će interesantna biti činjenica da je zarađeni novac moguće primiti na Moneybookers račun.  U trenutku pisanja ovog članka, iako su sada s hrvatske strane od  1.1.2011. i stupanjem na snagu novog zakona otklonjene sve barijere koje su do sada priječile mogućnost primanja novca preko Paypal servisa za korisnike iz Hrvatske taj servis se još nije odlučio omogućiti primanje novca svojim korisnicima iz Hrvatske.

Odličan cookie i referal sistem

Za kraj nije na odmet spomenuti da Click2Sell cookie traje 6 mjeseci te ako se u  tom roku kupac koji je jednom došao preko vašeg linka vrati i kupi proizvod vi dobivate proviziju! No, dobivate i 30% provizije za svaki prodani proizvod od strane nekoga koji se preko vas uključio u Click2Sell mrežu – ovako nešto ne postoji kod ClickBanka!

Uključite se u Click2Sell affiliate program te provjerite postoje li u njihovoj mreži proizvodi koje bi ste željeli ponuditi posjetiteljima vaših web stranica.

About the author

Leave a Comment