Blog posts

BANGKOK: Super prilike iz Zagreba u prvoj polovici 2019. godine!

BANGKOK: Super prilike iz Zagreba u prvoj polovici 2019. godine!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Ponovno sam pronašao vrlo dobre cijene letova na relaciji Zagreb – Bangkok. Izdvojio sam osim ‘city break’ terimna od tjedan dana i termine takvog trajanja da osim Bangkoka stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…). Što se smještaja za termine i destinacije koje posjećujete već sada možete baciti oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka u Bangkoku). Trenutno je u tijeku akcija kompanije Qatar Airways te karte za ove termine možete kupovati i direktno na njihovim web stranicama. Evo termina koje sam ja pronašao (sigurno ih ima još pa se i vi možete baciti u istraživanje):

 Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj, ili samo dio smještaja) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author