Blog posts

BANGKOK: 374 povratne karte iz Zagreba! Jako puno termina! AKCIJA!

BANGKOK: 374 povratne karte iz Zagreba! Jako puno termina! AKCIJA!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Ponovno sam bacio oko kako su trenutno cijene za Bangkok iz Zagrena i – kao što možete vidjeti – cijene su fenomenalne. U ovim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…), ma zapravo cijela JI Azija vam je na dlanu. Mnogo toga se može iskombinirati, budite kreativni. Bacite oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Evo trenutno najpovoljnijih termina iz Zagreba od ožujka do rujna. Požurite, ove cijene neće dugo (i isprike ako ste već zakasnili za najpovoljnije termine. Zaista ne mogu ažurirati cijene ‘u hodu’).

NAPOMENA: Ove cijene vrijede ako vas putuje više, za solo putnike cijene su par eura više. Linkovi vode na stranicu koja je na Švedskom jeziku. Zašto? Kupnja karti preko nje trenutno je najpovoljnija.

 

Ne odgovara vam ni jedan termin? Nema problema, unesite svoje datume ovdje te uz malo sreće cijena će biti ista ili slična navedenima. Ne odgovara vam kupnja preko švedske stranice? Evo linka za ‘normalan’ Skyscanner’ (cijena će biti skuplja)!

Plati mi pivo!Plati mi pivo!

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author