NEW YORK: Termini iz Zagreba u ožujku i travnju! Od 468 eura povratne aviokarte!

Proljeće u New Yorku s polaskom iz Zagreba? Izdvojio sam dosta primamljivih termina za putovanje u New York od kraja veljače do travnja – s polaskom iz Zagreba!

Smještaj u New Yorku i SAD-u možete rezervirati preko Bookinga, ali zašto ne i provjeriti ponude smještaja na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezervaciju smještaja.

Evo spomenutih termina za New York (sada kada za hrvatske državljane više ne trebaju vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD) iskoristite neku od prilika za putovanje u New York narednih mjeseci:

Ove prilike za izlet u New York su kompanijama Air France, KLM, LOT, a ovi najpovoljniji termini su letovi Condora s presjedanjem u Frankfurtu.

Ostale termine pretražujte ovdje.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni New York Sightseeing Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Ulaznice za muzeje, atrakcije i aktivnosti u New Yorku

O cijenema pojedinačnih ulaznica za muzeje, atrakcija i svih aktivnosti u New Yorku informirajte se ovdje. Osjetite otkucaje srca svijeta u New Yorku u punom ritmu.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu. Booking.com

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)


Ako ti se ova objava posebno svidjela klikni na link ili skeniraj kod i plati mi pivo.

Putovanje u Nepal 2024 - buymeacoffee

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!