fbpx
Image Alt

Blog

ATENA: Od 42 eura povratne iz Splita! Ljetni termini!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Nego, iskočilo je nekoliko izuzetno povoljnih termina za Atenu s polaskom iz Splita tijekom lipnja i srpnja. Bio sam tamo prije nešto manje od dvije godine te mi se izuzetno svidjelo (fotke pogledajte ovdje, a usput i saznajte kako je grad dobio ime). Smještaj rezervirajte ovdje – posebne ponude za termine. Evo spomenutih termina:

Ovi termini za Atenu su i prilike da uz city break posjetite i neki grčki otok, evo cijena iz Atene za ostale destinacije u toj divnoj zemlji.

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Smještaj

Ako se odlučite za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Ateni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati, ali i recenzije te fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje.

Booking.com

Bengeri podcast