ABU DHABI i MUSCAT: UAE i Oman u jednom putovanju! Od 112 eura cijene aviokarti za sve letove!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Kodove za popust pri rezervaciji smještaja zatražite od ekipe putnika u Viber zajednici.
Nakon nedavne prilike (i još aktualne) za New Delhi i Bangkok, evo sada još jeftinije prilike da u jednom putovanju posjetite Emirate (Abu Dhabi) i Oman (let je do Muscata). Svi letovi su kompanijom WizzAir (prva cijena je za članove WizzCluba – 30 eura godišnja članarina, a druga je regularna), a polazak je iz Budimpešte: Ovo je samo primjer termina, letove možete pretraživati i direktno kupovati i na stranicama kompanije WizzAir! Poigrajte se datumima, po sličnim cijenama možete kombinirati letove od studenog do veljače.

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Putovanje u Abu Dhabi

Tijekom ovog putovanja imate vremena posjetiti i druge gradove u UAE, poput Dubai te Al Ain, a Abu Dhabiju svakako posjetite Džamiju šeika Zayeda:
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

…a ako i nećete spavati u Emirates Palace, svratite tamo na ovu posebnu kavu:
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Smještaj u Abu Dhabi

Booking.com

Putovanje u Oman

Sultanat Oman idealna je destinacija za roadtrip, smještaj u Muscatu i ostatku zemlje pretražujte ovdje. Nakon što sam se vratio iz ove predivne zemlje sa svojim suputnikom snimio sam podcast epizodu u kojoj možete saznati informacije o Omanu te tehničke detalje oko organizacije: Listen on Apple Podcasts Također možete pročitati i pogledati fotografije u putopisnom intervjuu za magazin Like! Jutarnjeg lista. Nadam se da sam vas barem malo zainteresirao za izlet u Oman.

Smještaj u Omanu

Recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!