ZANZIBAR: Super prilike iz Zagreba! Jedna ‘last minute’ i više proljetnih termina na izbor!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam nekoliko zaista odličnih termina za Zanzibar u prvoj polovici 2020. godine s polaskom iz Zagreba. Prvi je ovaj last minute termin, a nakon toga imate na izbor i najpovoljnije prilike na proljeće. Za smještaj u ovim terminima – provjerite specijalnu Booking ponudu. Napomenut ću da je 12.4. – Uskrs, ubacio sam i dva termina koja se preklapaju s blagdanom. Navalite:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Napokon više ne morate strahovati od visokih provizija na bankomatima ili katastrofalnih tečajeva u mjenjačnicama ili provizija pri kupnji u dućanima!

Booking.com

[ssba-buttons]

Budući sam na Zanzibaru proveo više tjedana nekako mi se najviše dopao smještaj na Nungwi beach pa istu preporučam za kraći boravak. Ako ostajete duže onda lunjajte okolo. Pamtim po lijepom i Stonetown, posebno po seafood marketu svake večeri. :P Kako vam slične prilike ne bi ubuduće promakle upišite se na moj newsletter. Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Scroll to Top