fbpx
Image Alt

Blog

ZANZIBAR: Povratne iz Zagreba! Termini u ožujku 2022. godine!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za najaktualnije informacije o putovanjima pridružite se Viber zajednici putnika. Upravo je iskočilo nekoliko odličnih cijena za Zanzibar s polaskom iz Zagreba u ožujku 2022. godine. Za smještaj u ovim terminima – provjerite specijalne Booking ponude. Trenitno najpovoljniji termini koje sam pronašao su:

Ove termine možete pretraživati, ali i kupovati direktno na web stranicama kompanije KLM. Ne odgovaram vam niti jedan termin? Provjerite cijene za datume koji vam bolje odgovaraju ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter. Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast

Smještaj

Budući da sam na Zanzibaru proveo više tjedana nekako mi se najviše dopao smještaj na Nungwi beach pa istu preporučujem za kraći boravak. Ako ostajete duže onda lunjajte okolo. Pamtim po lijepom i Stonetown, posebno po seafood marketu svake večeri. :P Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Booking.com