fbpx
Image Alt

Blog

ZANZIBAR: 453 eura povratne karte u studenom i prosincu! Prilike iz Budimpešte!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za najaktualnije informacije o putovanjima pridružite se Viber zajednici putnika. Pitali su neki kako trenutno stojimo s kartama za Zanzibar pa sam bacio oko – trenutno su najpovoljniji letovi iz Budimpešte (ako ćete do tamo autom evo kako do povoljnog parkinga u blizini aerodroma) krajem 202. godine. Za smještaj u ovim terminima – provjerite specijalnu Booking ponudu. Letovi su kompanijom Turkish Airlines:

  •  

Ne odgovaram vam niti jedan termin? Provjerite cijene za termine koji vam odgovaraju ovdje. Termine možete pretraživati, ali i kupovati direktno na web stranicama kompanije Turkish Airlines.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter. Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast

Smještaj

Budući da sam na Zanzibaru proveo više tjedana nekako mi se najviše dopao smještaj na Nungwi beach pa istu preporučujem za kraći boravak. Ako ostajete duže onda lunjajte okolo. Pamtim po lijepom i Stonetown, posebno po seafood marketu svake večeri. :P Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Booking.com