fbpx
Image Alt

Blog

VALENCIA: Od 17 eura povratne karte! Jesenski termini!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati. Ryanair je pokrenuo novu liniju iz Zagreba za Sofiju, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima pratite u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Upravo je iskočilo nekoliko izvrsnih jesenskih termina za Valenciu s polaskom iz Trsta. Smještaj već sada možete rezervirati koristeći neku od specijalnih Booking ponuda u ovim terminima, a najjeftiniji parking u blizini aerodroma osigurajte ovdje. Za one kojima odgovaraju letovi iz Trsta:
Termina ima još (i ljetnih!), no cijene su koji euro više, pretražujte ovdje. Karte možete pretraživati i kupovati direktno na stranicama kompanije Ryanair, bit će koji euro skuplje – ali ste barem sigurniji pođe li nešto po zlu (otkazivanje leta i sl.)
Smještaj
Recenzije hotela i hostela u Valenciji pročitajte ovdje. Ukolio želite iznajmiti automobil najpovoljnij cijene najma vozila potražite ovdje. Booking.com

Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!