Ukinute vize za SAD!

Od danas građanima Republika Hrvatske više ne treba viza za putovanje u Sjedinjene Američke Države. Prije putovanja potrebno je ispuniti ESTA prijavnicu, koja vrijedi dvije godine.

Evo što je upravo objavilo Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu:

Ova odluka Elektroničkog sustava za odobravanje putovanja (ESTA) se odnosi na hrvatske državljane koji u SAD odlaze u turističkom ili poslovnom aranžmanu, ne duže od 90 dana.

Autorizacije koje budu ishodovane građanima kroz ESTA-u obično su valjane dvije godine. Putnici s već izdanim vizama B1/B2 mogu ih koristiti za put u SAD. Oni koji već imaju vize za SAD mogu ih koristiti do njihova isteka i ne moraju popunjavati ESTA prijavnicu!

Newsletter

Za ovakve i slične informacije, kao i povoljne prilike za putovanja te korisne savjete pretplatite se na moj newsletter, koji prati preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

[mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0px” item_padding_769_1024=”0 17% 10px 0″ item_padding_681_768=”0 0 15px 0″ item_padding_680=”0 0 20px 0″][vc_empty_space height=”2px”][vc_aweber list=”2021347″ width=”300px” height=”280px” padding=”1px” email_validation_msg=”Molim unesite ispravnu email adresu.” error_message=”Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.” success_message=”Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!”][vc_aweber_name_field placeholder=”Vaše ime…” width=”100%”][vc_aweber_email_field placeholder=”Vaš email…” width=”100%”][vc_aweber_submit_button text=”Pošalji” type=”navy” size=”big” width=”100px” text_color=”#ffffff” el_class=”primary-color”][/vc_aweber][/mkdf_elements_holder_item]

Instagram

Za fotke i zanimljive priče s mojih putovanja zapratite @idemo_putovati na Instagramu:

Bengeri podcast

 

Scroll to Top