fbpx
Image Alt

Blog

The Best Spinner [SOFTWARE]

Ukoliko se bavite Internet marketingom ili razmišljate o tom poslu, article spinner je alat koji će vam uvelike olakšati posao i uštedjeti dosta vremena – a vrijeme je novac.

The Best Spinner je software za spinanje teksta (article spinner). Kao što i ime sugerira – zaista jest najbolji! Međutim, to što je najbolji ima i jednu manu – nije besplatan. No, kad se sve što nudi zbroji i oduzme investicija i nije tako strašna. Uz Market Samurai ovaj software je po mom mišljenju alat koji bi svakako trebali koristiti u svojem radu. Ja ga koristim već gotovo godinu dana i nikada nisam požalio izdvojenog novca, a uvelike mi je ublažio glavobolje oko kreiranja originalnog sadržaja za moje web stranice.

Naravno, postoje i besplatni article spinneri koje sam također isprobao, ali nisam bio zadovoljan (ponajviše njihovom bazom sinonima) te sam se nakon nekoliko tjedana konačno odlučio za The Best Spinner.

Za samo $7 The Best Spinner možete isprobati punih sedam dana te nakon toga odlučiti da li ga želite zadržati. To će vas koštati dodatnih 70 USD, no svakako se isplati!

[UPDATE – 1.10.2011] Akcija – The Best Spinner po cijeni od 47 USD (do petka, 7.10.2011): The Best Spinner 3 – 45% Popust

Neću trošiti riječi o samim karakteristikama programa – sve će vam biti jasno kad pogledate The Best Spinner Video!

Post a Comment