Blog posts

TAJLAND: Super cijene iz Zagreba krajem godine!

TAJLAND: Super cijene iz Zagreba krajem godine!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pronašao sam tri odlična termina za Tajland krajem godine. Letovi za Bangkog su iz Zagreba. Ovaj posljednji termin je kratak i možda idealan za one koji imaju vremena samo za lud provod i bauljanje po Bangkoku i okolici, a prva dva su dovoljno duga da istražite i neke druge dijelove ove daleke zemlje (ili čak neke druge krajeve JI Azije, budući je gotovo sve odlično povezano iz zračnih luka Bangkoka):

 

Ukoliko želite sve (letove i smještaj, ili samo dio smještaja) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj na Tajlandu možete pretraživati na Trivago.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author