fbpx
Image Alt

Blog

TAJLAND: Samo 321 eura povratne karte za Bangkok!

Pronašao sam nekoliko izvrsnih cijena za Tajland. Letovi su iz Budimmpešte, a u ovim terminima osim Bangkoka stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…). Svašta se može iskombinirati, budite kreativni. Što se smještaja za termine i destinacije koje posjećujete već sada možete baciti oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Letovi su iz Budimpešte:

Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj, ili samo dio smještaja) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno. [ssba-buttons]

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter: