Blog posts

STOCKHOLM: 24 eura povratna karta iz Hrvatske! Lude prilike za izlet!

STOCKHOLM: 24 eura povratna karta iz Hrvatske! Lude prilike za izlet!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Jeste li u potrazi za karticom idealnom za putovanja? Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, nema članarine ni skrivenih troškova) – saznajte više. Osim što je ova debitna kartica besplatna u standardnoj verziji trenutno je u tijeku akcija pa ćete registracijom preko ovog linka nakon prve kupnje dobiti i 50 kuna bonusa.

A sada evo i ta tri super povoljna jesenska termina za Švedsku iz Zadra i Rijeke! Najpovoljniji smještaj možete već sada rezervirati koristeći jednu od ovih specijalnih ponuda (samo unesite datume vašeg boravka i broj putnika). Požurite ugrabiti termine:

Iz Zadra:

Iz Rijeke (Krk):

Inače, dobrih cijena za Stockholm često ima i iz drugih hrvatskih gradova (Zagreb, Split, Pula, Dubrovnik) – pogledajte cijene! Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Booking.com

Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj u Švedskoj možete pretraživati na Trivago, a recenzije hotela i hostela proučite ovdje. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author