ŠRI LANKA: Nekoliko prilika u travnju i svibnju! Letovi iz Zagreba!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici.

Ponovno sam pogledao termine za Šri Lanku i nisam baš oduševljen cijenama, ali evo ipak sam objavio. Za smještaj na ovom divnom otoku provjerite Booking ponude. Neki od mogućih termina ovog proljeća:

Termina ima još, ako vam ovi ne odgovaraju pretražujte ovdje.

Smještaj

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

Booking.com

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

Newsletter

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u tri navrata. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!