SEJŠELI: 364 eura povratne! Puno termina!

Iako sam u Maroku (ovdje pratite kako je u Marrakechu) nisam zaboravio na povoljne prilike za putovanja – pa evo ludih cijena i termina za Sejšele! I mene ovo kopka, nisam bio na Sejšelima, popio bih koju pivu i sigurno već kupio, ali nije mi tu baš gušt piva (iako kao turist i nesmusliman lako možete do alkohola!) – Ramazan je.

A kako je mojim frendovima bilo na Sejšelima (putovanje s bebačom) – pročitajte i pogledajte ovdje. Letovi su iz Venecije, ali neka vas to ne brine previše – ja sam nedavno do tamo autom, a parking za tjedan dana platio sam samo 36 eura (ParkVia):

 

Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

[ssba-buttons]

Za smještaj na Sejšelima koji će zadovoljiti vaše potrebe preporučujem da pretražite i usporedite ponudu na HotelsCombined tražilici ili Trivago, a kako vam ubuduće ovakve ponude ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Scroll to Top