fbpx
Image Alt

Blog

SANTORINI: Vrlo dobre prilike iz Zagreba u lipnju!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati! A kad uhvatite vremena poslušajte i novu epizodu Bengeri podcasta (Kada ćemo opet normalno putovati?):

Shodno rečenom u podcastu i u nadi kako će se situacija s putovanjima zaista uskoro normalizirati bacio sam oko na termine za Santorini u lipnju – s polaskom iz Zagreba. Kad je u pitanju smještaj proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu. Evo i najboljih termina (leti se kompanijom Aegean, a na putu do ovog divnog otoka (i u povratku) imate stajanje u Ateni:

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam bio na Santoriniju rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!

Smještaj na otoku

Booking.com Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo par mojih fotki sa Santorinija…

 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)