Blog posts

SANTORINI: Pale cijene! Super prilike za ljeto 2018.!

SANTORINI: Pale cijene! Super prilike za ljeto 2018.!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nedavno sam objavljivao termine za Santorini idućeg ljeta, a evo sada još nižih cijena termina! Ja sam bio na Santoriniju prije dva mjeseca i zapravo sam ostao iznenađen koliko je otok malen, no ima se što za raditi. Istraživati ga, jedno popodne otići na krstarenje katamaranom, fino pojesti, posjetiti koju vinariju i kušati izvrsna vina, a ima i jedna pivovara do koje možete skoknuti. Sumnjam da će cijene direktnih letova biti niže od ovog pa zato ako već sad možete isplanirati ljeto 2018. – ne čekajte dugo s kupnjom karti. Letovi su iz Venecije, ali neka vas to ne brine previše – ja sam do tamo autom, a parking za tjedan dana platio sam samo 36 eura (ParkVia):

 

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

About the author