Blog posts

SANTORINI: Lude prilike iz Zagreba! Proljetni termini!

SANTORINI: Lude prilike iz Zagreba! Proljetni termini!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati! Napokon smo u 2020. dočekali da iz Hrvatske ima dobrih prilika za Santorini! Nema ih puno, zato sam si dao truda i za vas izdvojio one najbolje (tj. s minimalnim presjedanjem).

Santorini vas čeka, a kad je u pitanju smještaj proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu. Spmenut ću vam da je dosta smještaja u svibnju već gotovo duplo skuplje od termina u travnju. Evo i najboljih termina (leti se kompanijom Aegean, a na putu do ovog divnog otoka (i u povratku) imate tek kratko stajanje u Ateni od svega 1h – osim u ovom prvom terminu, u kojem je duže čekanje pri povratku):

Ako ste u potrazi za idealnom karticom za putovanja (dizanje na bankomatima i plaćanje na POS uređajima u inozemstvu bez provizija) Revolut MasterCard kartica bez mjesečne naknade je pravo rješenje!

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Booking.com

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam bio na Santoriniju rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

About the author